OM START

"MUSIK MED MERE"

START! FREDERIKSBERGs HISTORIE

START! FRB er en almennyttig organisation, der arbejder for at fremme musiklivet. START er baseret på frivilligt arbejde.


START udspringer af Vesterbro/START Festival, der blev etableret i 2003 i Den Brune Kødby på Vesterbro i København. Dengang lå Kødbyen tom hen, og musiklivet arbejdede for øvelokaler og rammer for musiklivet i Kødbyen samt for at skabe et kreativt miljø i den Kødby, som vi kender i dag.


I 2010 blev START! Frederiksberg stiftet som Vesterbro/START Festivals lokalafdeling på Frederiksberg. Formålet var at styrke den musikalske talentudvikling. Det blev til talentudviklingsinitiativet START2000, der eksisterer den dag i dag. Navnet START! Frederiksberg betyder STARTs lokalafdeling på Frederiksberg.


I 2012 blev START! Frederiksberg en selvstændig forening med egen ledelse, selvstændig økonomi og egne love. Vi fastholdt navnet START! Frederiksberg.


START driver og administrerer Frederiksberg Kommunes musik- og øvefaciliteter. Derudover planlægger og afvikler START en lang række koncerter, events og arrangementer.Præsentationsvideo fra START! Festival

Videoindslag fra SPOTON Frederiksberg, 2017

Remake af "Jeg Vil Bo På Vesterbro"

START! FRBs SAMARBEJDSPARTNERE

Frederiksberg Sangen

LINK TIL FACEBOOK

LINK TIL FACEBOOK

FIND START! FREDERIKSBERGLINK TIL FACEBOOK