START TV

START! TV
- livestreamede koncerter og events

VELKOMMEN TIL START! TV

- Musikerforeningen START! Frederiksbergs livestreamingside. På denne side kan du se STARTs livestreams i fuld-HD og i høj lydkvalitet. 

START! TV fra FRBDAGE 2021

LIVESTREAM FRA KU.BE

LIVESTREAM FRA BERNHARD BANGS ALLE 43

Lige nu: START sender live fra kl. 17.00 til 22.00

PROGRAM

11. juni 2021: Livestream fra FRBdage (alle genrer)


Fredag, den 11. juni 2021 i KU.BE, Dirch Passers Allé 2, 2000 Frederiksberg


kl. 17.00 Henrik Kragelund & Jesper Hansen (rock/pop)
"Jesper Hansen og Henrik Kragelund er to sangskrivere, som med her deres forskellige tekstunivers og musikalske udtryk gør op med facaden. Ren akustisk guitar møder støjende elspade tilsat fortællinger fra det der kunne være den virkelige verden. De to sangskrivere optræder sammen på scenen, hvor de skiftes til at tage mikrofonen og sætte en stemning.

kl. 18.00 NEXØ (punk)
"NEXØ er en råt for usødet knytnæve lige i ansigtet på magthaverne. Men det er også en håndsrækning til alle dem, der giver plads til alle. En opfordring til at bevare fatningen, stå sammen og tro på et globalt fællesskab – for i et samfund styret af grådighed, løgne og ligegyldighed er solidaritet en revolutionær handling"

kl. 19.00 Intopit (rock)
"Alt progrock from Copenhagen. Just like roots on the forest floor, we drift and wander in all directions. Unable to pin point a precise destination but with a constant need to grow and spread. Whether its up to the light or hovering in the shade, our music will leave you undecided but desperate to find out what happens next. With experience in many different bands and projects, Intopit guarentees an exciting live experience with both great sound and stage presence."

kl. 20.00 Pretext (rock)

"Lunten er tændt og det hårdtslående Råbe-Rock band Pretext er klar til at starte op under en eksplosiv fest! Trioen sparker døren ind med en utrættelig energi og fylder rummet med et sønderknusende grove, leveret af en upoleret charme og hæse halse. Forvent at blive smittet af en oprørsk stemning skabt af en rå og intens slagkraft, som vil tage dig gennem sprængfyldte sange og tænde en indre trang til at gøre opstand mod det veletablerede"


kl. 21.00 SKURK (jazz)
"SKURK udforsker instrumentalmusik med en atypisk konstellation af
trommer, kontrabas/synthbas og tenorsaxofon. Fravalget af akkordinstrument, som f.eks. klaver eller guitar, giver os muligheden for at finde andre veje til at præsentere vores harmonik, som spænder fra det simple til det lidt mere jazzede og udfordrende"
12. juni 2021: Livestream fra FRBdage (alle genrer)
Foreløbigt program

Lørdag, den 12. juni 2021 i KU.BE, Dirch Passers Allé 2, 2000 Frederiksberg

kl. 11.00 Backyard Men

kl. 12.00 Zen In Noise (rock)
"Zen In Noise - Hvis du vil blæses bagover!!!

Her spilles der skarp progressiv grunge. En stærk vokal, episke riffs, og melodien i fokus!"


kl. 13.00 Strobe

kl. 14.00 Mammut Is In Love

kl. 15.00 Kristoffer Munck (rock/pop)

"Kristoffer Munck er singer/songwriter som skriver pop sange om håb, frihedstrang og ungdom. Hans melodier og stemme er som et varmesøgende missil rettet mod dit hjerte og med hans sange og en guitar placerer han sig forrest i din indre jukebox."


kl. 16.00 INK

kl. 17.00 Acetate Caliphate (cross over)

"Nayan Jakobsen og Teit Voss udgør sammen Acetate Caliphate. De fandt hinanden gennem en udpræget kærlighed til hiphop og mellemøstlig beatmusik. Som navnet lægger op til, har begge en stærk tilknytning til vinylen som medie. Samarbejdet har givet rig mulighed for musikalsk udfoldelse og eksperimentering, hvilket har resulteret i et stålsat og kompromisløst udtryk, der får enhver nakke til at nikke og krop til at vrikke."


kl. 18.00 Ole & De Navnløse (rock)

kl. 19.00 LykkeSmed 

kl. 20.00 Musik For Hearts
"Om det ”Groover” … langsomt eller hurtigt, er noget af det som står øverst på prioriteringsliste når sangerinden Maria Sita og keyboardisten Thomas Thor spiller og skriver musik. Teksterne, klangene og akkordsammensætningerne er så det næste som fylder godt i deres musikalske univers , med det ønske at sangene må give og inspirere til pause, godhed og glæde i en verden hvor det går stærkt og vi skal forholde os til så meget hele tiden. Genre: R&B/folk/jazz/pop/fusion. Glæd dig til intense ballader og groovy uptempo sange."Lørdag, den 12. juni 2021, Bernhard Bangs Alle 43, 2000 Frederiksberg

Kl. 14.30 - Frederich Bondo (songwriter)

"Dansksproget Singer/Songwriter.

Med sange fra sin nutidige udsigt over københavns ensomme gade skriver han om den larmende stilhed der findes i os alle, om vejen til et nyt hjem, kærlighedens lune og værtshuset miljøets dekadente forfald.


Kl. 15.30 - Lextraneus (rock)
"Lextraneus er et ungt metal band bestående af fire medlemmer i alderen 13-15 år. Bandet startede i 2019 og finder deres inspiration i bands som Avenged Sevenfold, Metallica og Tool. Lextraneus har skrevet deres egne numre i et års tid, og er nu klar til at spille live."


Kl. 16.30 - Zen In Noise (rock)
""Zen In Noise - Hvis du vil blæses bagover!!! Her spilles der skarp progressiv grunge. En stærk vokal, episke riffs, og melodien i fokus!"


Kl. 17.30 - Peter Amoras (rock/pop)
"Årets Frederiksberg Talent 2020! "

Kl. 18.30 - TBA


Kl. 19.30 - Gods Among Machines (rock)

"Gods Among Machines er et potent og energisk groove metal band. 

Drivkraften er tunge grooves, hårde rytmer og massive energiudladninger. Der er inspiration i de tunge riffs fra Black Sabbath, den hårde kantede aggression fra Pantera med og et snert af hidsigheden fra Rage Against The Machine. Det er således centralt for oplevelsen, at musikken afspejler en medrivende fandenivolskhed – især i en livesituation, hvor også tekst/melodi vil give publikum god mulighed for at engagere sig i showet."


Kl. 20.30 - Kristoffer Munck (rock/pop)


Andre koncerter: 
4. juli 2021: Kammerkoncerter i Brøndsalen (klassisk)

11. juli 2021: Kammerkoncerter i Brøndsalen (klassisk)

18. juli 2021: Kammerkoncerter i Brøndsalen (klassisk)

25. juli 2021: Kammerkoncerter i Brøndsalen (klassisk)

Du kan indstille kvaliteten i selve afspilleren på skærmen (f.eks. HD - 1080).  Livestreaminger og billeder må kun gengives med tilladelse fra START! Frederiksberg og med tydelig kildeangivelse. 

STØTTET AF FREDERIKSBERG FONDEN

- START! TV og livestreams er gjort mulig med økonomisk støtte fra Frederiksberg Fonden


Frederiksberg Fonden har gjort det muligt for START at kunne livestreame musik, kunst, kultur og events. 

START livestreamer dels egne koncerter og events fra Frederiksberg og dels livestreamer START arrangementer og events gratis for kulturaktører (kulturelle foreninger, kulturinstitutioner, kulturelle virksomheder m.fl.) fra Frederiksberg. 


                                                                                                                                                                                     For yderligere information - kontakt START! Frederiksberg 

Redaktion:
Peter Møller (ansv.), Camille Jones, Suzanne Christiansen, Brian Madsen, Lucas Delacroix, Jesper Ø. Jensen, Leslie Arentoft

Koncert med Mansfield

Tormod Tegner 5

Koncert i KU.BE